Страници

Функции

Въведение

Добре дошли в безплатния тест за определяне на Вашето ниво, свързано с програмата PowerPoint!

Приготвили сме Ви 35 въпроса, които ще изпитат Вашите познания и умения, свързани с една от най-известните програми за създаване на презентации - PowerPoint!

Решавайки теста, Вие ще научите до каква степен сте овладели програмата и кой курс е подходящо да запишете, за да надградите своите познания и да се превърнете в зашеметяващи презентатори!

Дали сте начинаещи, или сте в групата аз напреднали - разберете сега!

Можете да се запишете за някой от нашите курсове за MICROSOFT POWERPOINT:

Дистанционен онлайн курс по MS PowerPoint за начинаещи - Отличен наръчник за работа с програмата, за всеки желаещ да повиши уменията си и да започне да работи по-уверено с нея. Ще ви преведем по пътя от създаване до професионално изглежаща финална презентация.
Дистанционен онлайн курс MICROSOFT POWERPOINT ЗА НАПРЕДНАЛИ - Практическият наръчник “Microsoft PowerPoint за напреднали” е естествено продължение на обучението ни за начинаещи. Ако искате да задълбочите познанията си и да се превърнете в ‘мастър’ на PowerPoint, то това обучение е точно за вас!
Дистанционен онлайн курс по MS PowerPoint 1&2 ниво - Програма номер едно в света за създаване на презентации - обучението ще ви превърне от напълно непознати с PowerPoint в най-добри приятели!

Показване на Повече информация »

Общи характеристики

Автор
Веселина Кръстителска
Заглавие
PowerPoint
Използване на предишни отговори