NEST Academy
  • Вход
Показване на страничната лента

Помощна навигация

Страници

Обща информация

Важна информация
Какво ще научите?
Обучението за NUDGES - Побутвания е насочено към разбирането и прилагането на принципите и техниките на теорията на побутването в практически ситуации. Ето някои от ключовите елементи:
Изяснява основни понятия и принципи на побутването: Обучението предоставя ясно разбиране за теорията на побутването, включително концепции като вътрешни и външни мотивации, потребности и желания, награди и наказания и т.н.
Помага за идентифициране на мотивации и нужди: Участниците в обучението ще бъдат научени как да идентифицират вътрешните и външни мотивации на хората, както и техните основни потребности и желания. Това включва разбиране на психологическите аспекти, които подтикват хората към дадено поведение.
Обучаемите ще научат за техники за побутване: Обучението предоставя разнообразие от техники за побутване, които могат да бъдат използвани в различни ситуации. Тези техники включват награди, стимули, социални фактори, създаване на усещане за необходимост, подкрепа на вътрешни мотивации и други.
Разглеждат се етични и правни аспекти: В обучението се обръща внимание на етичните и правни аспекти, свързани с използването на побутване. Участниците ще бъдат запознати със добрите практики, които трябва да бъдат спазвани при използването на техниките на побутването.
Представени са практически примери и упражнения: Важна част от обучението са практически примери и упражнения, които ще помогнат на участниците да приложат наученото в реални ситуации.
Учебна програма
1. Теорията за побутването (Nudge theory)
2. Примери за побутване
3. Видове побутвания
4. Психология на побутването
5. Негативни побутвания
6. Как да използвате побутвания
7. Как да реагираме на побутванията
8. Етика и критики към побутването
9. Обобщение и заключения

Общо

Език
Български

Контакт

Име
НИТ - Нови Интернет Технологии
Телефон
+359 2 850 53 64
Имейл
Консултация
Запишете се за нашите обучения и подобрете професионалните и личните си умения. Обучавайте се ОНЛАЙН - по всяко време и от всяко място!

Можете да изберете един или повече от онлайн курсовете. Обученията от БИЗНЕС АКАДЕМИЯТА са насочени към развиване на качества, които ще направят Вас или Вашите служители успешни професионалисти. Обученията от АКАДЕМИЯ ЗА ЛИЧЕН УСПЕХ ще Ви помогнат да направите ежедневието си по-ефективно и щастливо.

Изберете си онлайн обучение и направете първата крачка към създаването на Вашето по-добро АЗ!

Инструкция за поддръжка

Веселина Кръстителска

Институция / Отдел

НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД / НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД

Контакт

Телефон, служебен: +359 2 850 53 64
Имейл: veselina@nitbg.com

наличност

Достъп
Неограничен
Информация за регистриране
Няма възможност за регистрация

Лични данни видими за курсовите администратори

Видове данни на личния профил
Име на потребителя
Собствено име
Фамилия

Допълнителна информация

Постоянна връзка
Създадено на
07 Юли 2023, 09:25