Функции

Електронното обучение “Ефективно делегиране за мениджъри” представя основополагащите идеи на ефективното възлагане на задачи от страна на мениджъра, когато той не може да ги свърши сам или навреме. Това е успешен подход, който му позволява да се фокусира върху своите изцяло лидерски задължения и му оставя повече време за работа върху развитието на екипа, фирмата си и не на последно място - себе си. 

Делегирането е от основните умения на успешния лидер. Служителите разбират, когато ръководителят им е претоварен със задачи, с които могат да му помогнат. Когато той не ги делегира обаче, е сякаш им казва “Не ви вярвам достатъчно, че можете да свършите тази работа, нито пък, че ще бъде по-добре от мен.” Това е основна пречка в отношенията и удовлетвореността от работата на служителите. Ако се припознахте, то обучението ни е точно за вас. 

Не забравяйте, ефективното делегиране подпомага не само делегиращия, но и този, на когото е поставена задачата - той развива своя потенциал и квалификация, работи по нещо, в което иска да се развива (в най-добрия случай) и се ангажира още повече с успеха и развитието на организацията, в която работи. 
Програма на обучението
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.