Функции

Почти всички работодатели и агенции за подбор на персонал използват социалните мрежи, за да проучат потенциалните си служители.Затова, ако досега тази технология не е присъствала във Вашата стратегия за търсене на работа, е време за промяна.

През годините социалните мрежи се превърнаха във важен форум, в който хората рекламират уменията си, установяват нови контакти, намират предложения за работа и не на последно място – на тях им биват отправяни предложения за работа. Казано накратко, социалните мрежи увеличават многократно шансовете Ви да започнете мечтаната работа.

За целта, обаче, трябва да знаете кои са най-подходящите социални мрежи за търсене на работа и как правилно да ги използвате.
За да Ви помогнем в това начинание създадохме интерактивното електронно обучение „Търсене на работа в социалните мрежи“.
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.