Функции

Как да приложите иновациите във Вашата фирма? Как да накарате служителите си да станат част от развитието на организацията? 
Според много хора иновациите включват процеса по създаване на нови идеи. Но това е само част от истината. Не по-малко важни са процесите по тяхното приемане и създаване на начини за ежедневната им употреба.

В електронното обучение „Иновации и иновационен мениджмънт“ сме събрали полезна и практически насочена информация за това как да приложите иновативния подход в процеса на управление, както и как да вдъхновите и мотивирате служителите си, давайки им възможност да разкрият пълния си потенциал в полза на организацията.

Обучението е подходящо както за мениджъри и ръководни кадри, така и за всеки, който иска да използва силата на иновациите, за да постигне успех в своята дейност и личностно развитие.
Програма на обучението
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.