Функции

За какво мислите, когато чуете думата "стрес"? Може би имате опит с него, който не бихте желали да се повтаря. Този онлайн курс е за Вас.

Цялото обучение е изработено с помощта на експерти в психологията, както и въпросниците са предоставени от специалисти. Целта му е да предостави практически знания и умения, чрез които да бъдем все по-пълноценни - в личния си живот и работата. 

Разбираме Ви, затова сме изготвили и обучението “Управление на стреса”, за да върви работата Ви като по вода, без излишно напрежение. Трудно е да се даде определение на това какво представлява стресът, тъй като хората реагират на него по различен начин. Въпреки това, стрес може да се дефинира като физическо, умствено или емоционално напрежение причинено от събития и случки в живота ни.  

Ще научите какво е стрес, колко лесно се стига до “бърнаут” и какви са последствията от него. Разбира се, ще помогнем за управлението на състоянието ви с полезни и приятни упражнения, които можете да практикувате в моменти на несигурност и чувство за безсилие. С две думи - ще можете да управлявате стреса, за да можете да се фокусирате върху важните неща и да си вършите работата още по-пълноценно.
Програма на обучението
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.