Функции

Обучението разглежда основните постановления, термини и концепции на Регламента за защита на личните данни и цели да подпомогне организациите в нелекия път, който предстои да извървят, за да отговорят на неговите изисквания. Ще си отговорите на въпроса: Трябва ли Ви длъжностно лице по защита на личните данни? Ще Ви е по-лесно да създадете собствени политики за защита на личните данни. Ще е по-лесно да определите кои данни влизат в категорията лични данни. Какво е обработващ лични данни? Какви са задълженията Ви в КЗЛД? Какви лични данни имат право да обработват работодателите?Какво са личните данни според GDPR?Кои са чувствителни лични данни?

Преминаването на обучението става изцяло дистанционно, в удобно за вас време. Единственото, което ви е необходимо е компютър/лаптоп или мобилно устройство с достъп до интернет. Няма нужда да пътувате, да присъствате на лекции и да се съобразявате с график и програми. След като направите заявка и заплатите, вие ще получите персонален акаунт и в рамките на един календарен месец, ще можете да преминете електронното обучение в удобно за вас време - да спирате и да продължавате до самото му завършване. След преминаване, нашата система ще ви издаде сертификат, който можете да разпечатате. 
Програма на обучението
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.