Функции

В електронното обучение "Управление на времето за заети хора", ще научите как да изградите проактивен подход за планиране и организиране на Вашето време, така че да сте сигурни, че нещата, които правите са пряко свързани с изпълнението на Вашите дългосрочни цели.

Обучението би било полезно на хора, заемащи различни длъжности, без значение от нивото на професионалното им развитие – продажби, мениджмънт, човешки ресурси, финанси, ИТ специалисти, маркетинг специалисти и др. Разбира се, няма как да Ви обещаем, че никога повече няма да Ви се налага да работите в извънработно време, но ако следвате съветите ни, ще откриете много полезни техники и начини за повишаване на организационните си умения.
Програма на обучението
Част 2. Управление на времето Masterclass - В електронното обучение "Управление на времето Masterclass", ще имате възможност да надградите уменията за управление на времето, които имате и да развиете мениджърски подход и усет за задачите, които Ви затрупват.
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.