Функции

Независимо дали сте професионален мениджър в момента, или желаете да се развивате като такъв, това обучение ще бъде един огромен тласък напред за вас към превръщането ви в успешен лидер. Всички знания, представени в обучението произлизат от опита на утвърдени лидери и специалисти в сферата - може да бъдете сигурни, че ще се учите от най-добрите.

Ние можем уверено да гарантираме, че заедно с втората част на обучението "Лидерски умения", това ще бъде една от най-добрите инвестиции в професионалното ви развитие.

Съдържанието на обучението “Основи на лидерството” бива предоставено по интерактивен начин с множество тестове, които ще ви помогнат да придобиете по-добра представа за това какво е вашето ниво в началото на курса, както и как се е развило то след него.
Програма на обучението
Електронно обучение "Лидерски умения" - Искате да научите още повече за това как да сте по-добър лидер? Чудесно - това обучение ще ви помогне да разберете как се създава и сплотява екип, как се развива емоционалната интелигентност и ще ви даде нагледни примери за успешните лидери.
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.