Функции

Управлението на проекти включва набор от техники, които всеки може да приложи, за да постигне целите си и да управлява задачите си по-ефективно. Управлението на проекти може да се използва както при малки и по-лесни проекти, така и при по-големи и по-сложни.

В това обучение ще разгледаме основните на управлението на проектите – от дефинирането на проблема, установяването на целите на проекта, създаването на плана на проекта до управлението на ресурсите, изпълнението на крайните срокове и приключването на проектите. Ще Ви дадем и съвети за докладване на представянето на проекта и спечелването на одобрението на клиента.

Но как да преминете успешно през всички етапи от реализацията на проекта и да приключите задачите в срок? Отговорите на всички въпроси, които Ви интересуват, можете да намерите в нашето електронно обучение „Управление на проекти“.
Програма на обучението
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.