Функции

Подсигурете защитата на Вашата фирма от злонамерени атаки!

Независимо колко голяма е Вашата фирма, Вие поемате отговорността да опазите както фирмените данни, така и тези на Вашите служители, а това никак не е лесна задача. Изправени сте пред всевъзможни опасности, за чието елиминиране ще Ви трябва доста повече от доза късмет. Освен пагубните природни бедствия, срещу Вас ще се изправят опитни хакери, които само изчакват подходящия момент, за да атакуват. Те могат да използват най-различни методи, за да се доберат до Вашата конфиденциална информация, да пробият системите Ви и да ги разрушат напълно. Възможно е да използват подкупи, да подслушват разговори, да се опитат да се свържат с колегите Ви, като се представят за някой друг.

НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД създаде обучение за Информационна сигурност, което обхваща всичко необходимо, за да подготвите себе си и Вашите служители за възможните атаки, за това как да ги забележите навреме и как да реагирате.
Програма на обучението
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.