Functions

Microsoft PowerPoint Ви дава свободата да реализирате Вашата визия за дизайн на презентация бързо и лесно

Поставяне на основа за работа с PowerPoint. Ще започнем с интересни факти за програмата. Ще разгледаме слайдовете – началото на PowerPoint. Работейки с упражненията, ще създадете последователно първата си презентация от нулата, до ниво завършен продукт и дори ще я направите на видео файл. Ще работим с аудио и вдиео, ще запишем видео от екрана. Очакват Ви интересни и лесни за следване уроци. Свалете файловете от папката на курса и започнете да създвате интересни и грабващи презентации!
Програма на обучението

Microsoft Office пакет обучения

Дистанционен онлайн курс по MS PowerPoint за напреднали - Практическият наръчник “Microsoft PowerPoint за напреднали” е естествено продължение на обучението ни за начинаещи. Ако искате да задълбочите познанията си и да се превърнете в ‘мастър’ на PowerPoint, то това обучение е точно за вас!
Дистанционен онлайн курс по MS PowerPoint 1&2 ниво - Програма номер едно в света за създаване на презентации - обучението ще ви превърне от напълно непознати с PowerPoint в най-добри приятели!
Електронно обучение за работа с Microsoft Word - Електронното обучение за Microsoft Word съдържа интерактивни лекции, видео уроци и упражнения.
Microsoft Excel за начинаещи - За нови в бранша с отчетите, които знаят, че има по-добър начин от калкулатора и тези, които вече искат да изглежда и професионално - то “Microsoft Excel” за начинаещи е за вас.
Microsoft Excel за напреднали - Kурсове по Eксел: С обучението "Microsoft Excel за напреднали" ще придобиете увереност при работата си с програмата и ще пестите време!
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.