Функции

Microsoft Excel e компютърна програма, разработена специално за тези от Вас, чиято ежедневна дейност изисква създаване, обработка и управление на електронни таблици.

Тя притежава множество функционалности, сред които изчислителни функции, опции за създаване на списъци от данни, диаграми, отчети и т.н. Програмата прави въвеждането и редактирането на информации лесно и бързо. За целта, обаче, трябва да познавате добре възможностите, които предлага.

Обучението е за Microsoft Excel 2016 и се преминава онлайн, което означава, че можете да се обучавате в удобно за Вас време и място. Единствените неща, които са Ви нужни са достъп до интернет и компютър/лаптоп. Възможност за издаване на сертификат за преминато обучение по Microsoft Excel 2016. 
Програма на обучението

Microsoft Office пакет обучения

Електронно обучение за работа с Microsoft Word - Електронното обучение за Microsoft Word съдържа интерактивни лекции, видео уроци и упражнения.
Дистанционен онлайн курс по MS PowerPoint за начинаещи - Отличен наръчник за работа с програмата, за всеки желаещ да повиши уменията си и да започне да работи по-уверено с нея. Ще ви преведем по пътя от създаване до професионално изглежаща финална презентация.
Дистанционен онлайн курс по MS PowerPoint за напреднали - Практическият наръчник “Microsoft PowerPoint за напреднали” е естествено продължение на обучението ни за начинаещи. Ако искате да задълбочите познанията си и да се превърнете в ‘мастър’ на PowerPoint, то това обучение е точно за вас!
Дистанционен онлайн курс по MS PowerPoint 1&2 ниво - Програма номер едно в света за създаване на презентации - обучението ще ви превърне от напълно непознати с PowerPoint в най-добри приятели!
Microsoft Excel за напреднали - Kурсове по Eксел: С обучението "Microsoft Excel за напреднали" ще придобиете увереност при работата си с програмата и ще пестите време!
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.