Функции

Започнете да създавате впечатляващи образователни събития

В обучението "Създайте перфекнтото събитие" ще намерите систематизирана информация за основните етапи при провеждане на събития, както и необходимите действия, които трябва да предприемете, за да протече то по най-успешния за Вас и организацията Ви начин.

Материалите в него са представени в атрактивен графичен вид, богато онагледено и систематизирано. Ще можете да го четете по всяко време, като и да се връщате на най-интересните и важни моменти от него. Така ще затвърдите наученото, а после ще решите теста за да проверите наученото.
Програма на обучението

Провеждане на конференции

Предлагаме да проведете Вашето събитие чрез нашата платформа за организиране и провеждане на събития, уебинари (онлайн семинари) и онлайн конференции.

Чрез уеб базиран софтуер за провеждане на конференции, а именно предаване на видео и звук до зрители и с наша помощ може да достигнете до многобройни аудитории, независимо дали става дума за среща с двадесет или уебинар за 1000 човека. Ако сте от малка организация или фирма и сте преценили, че уебинарите са Вашето решение за провеждане на обучения и срещи с повече хора, Вие сте на правилното място. В комбинация с мощни маркетинг и административни инструменти, нашата система за провеждане на конференции  ще бъде новият ви най-добър приятел преди, по време и след приключване на конференцията!
Част от избрани събития, в които участвахме с голямо удоволствие

Какво предлагаме

Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com, или като попълните поместената по-долу форма за контакти.