NEST Academy
  • Вход
Показване на страничната лента

Помощна навигация

Страници

Добре дошли в обучението! 

Пред Вас са всички модули както и финалния тест. Обучението се преминава като изберете картинките по-долу. Може да го достъпите винаги от бутоните Личен десктоп > Курсове и групи

Ще разберете, че сте преминали цялото обучение, когато в таб Образователен напредък, статусът е "Завършен". Същата информация е налична и в кръглата диаграма, която виждате в дясно. Там са обозначени обучителните обекти, които трябва да преминете с цифра. В жълто ще бъдат оцветени обектите, които още не сте завършили напълно, а в зелено обектите, които сте завършили успешно.

Системата ще Ви издаде сертификат, ако преминете през целия лекционен материал, упражнения, междинни тестове и финален тест. Може да свалите сертификата като изберете от главното навигационно меню "Сертификати > Моите сертификати". 

Ще сме Ви благодарни, да споделите с нас мнението си относно лекционния материал, включените примери, казуси и тестове като попълните анкетата в края на обучението. Надяваме се да сте доволни от обучението ни! За нас е изключително важно да Ви е било полезно! Също така и лесно да работите в платформата и да не сте изпитвали трудности.
Моля имайте предвид, че са необходими няколко минути след като завършите обучението, за да се генерира сертификат от системата.

Добрите преговарящи имат успех във всяка сфера от живота и знаят как да постигнат своите цели, но и да направят така, че другата страна също да има полза от това. Ще Ви покажем как да развиете уменията си за преговаряне и да станете добри в това.

-trac_learning_progress- (Сектор)

Няма